MAŠIĆ PRIMIO U OPROŠTAJNU POSJETU AMBASADORA SRBIJE U BIH

Načelnik opštine Foča Radisav Mašić primio je danas u oproštajnu posjetu ambasadora Srbije u BiH Stanimira Vukićevića, koji uskoro završava svoj redovni mandat, i zahvalio mu na dobroj saradnji u protekle četiri godine. Saglasili su se da je neophodno njegovati zajedničku saradnju i pozitivan trend specijalnih i paralelnih veza RS i Srbije.

Ambasador Vukićević istakao je da je tokom četiri godine rado posjećivao opštinu Foča sa kojom je imao dobru saradnju.

-Foča je grad koji ima dobrih potencijala što kroz univerzitetski dio, imajući u vidu Bogoslovski i Medicinski fakultet, ovo je grad i sa velikim turističkim potencijalima, Trara i Drina atraktivne su brojnim građanima Srbije , zatim Nacionalni park „Sutjeska“ i to su sve neke oblasti u kojima smo sarađivali u proteklom periodu i ostvarili dobre rezultate-rekao je Vukićević.

Načelnik Mašić je izrazio zahvalnost ambasadoru Vukićeviću za dosadašnji njegov rad i lični angažman, uspješnu saradnju, i poželio mu puno uspjeha u budućem radu, profesionalnoj karijeri i privatnom životu.

-Bilo je veliko zadovoljstvo sarađivati sa ambasadorom i napravili smo dobre pomake u dijelu u kojem RS i Srbija imaju specijalne i paralelne veze. Lično znam da su brojni naši ljudi posredstvom ambasade dobili pasoše i državljanstva Srbije i sve ono što smo uspostavili kao mostove između nas funkcionisaće i dalje jako dobro-rekao je Mašić.

Nakon sastanka u opštini, Vukićević je posjetio i Univerzitetsku bolnicu Foča.

happy wheels