ПОТПИСАНИ УГОВОРИ СА 177 СТИПЕНДИСТА

stipendije-foca-2-650x366

binär optionen charts Стотину седамдесет седам студената који ће у текућој академској години примати стипендију из општинског буџета потписали су данас уговоре о стипендирању са начелником општине Фоча, Радисавом Машићем. За ове намјене у општинском буџету планирано је око 150 000 марака, а стипендије у износу од 80 до 100 марака, зависно од године студија, биће исплаћиване у наредних десет мјесеци.

Tastylia Strips 20mg Tadalafil Ghevarsha International Legal Supplier

binäre optionen signalgeber stipendije-foca-3-650x298

Sildenafil Citrate billig online bestellen

http://shepline.com/?soba=iqoption-com-de&307=a2 iqoption com de Међу стипендистима су студенти са најмањом просјечном оцјеном 7.50, дјеца погинулих бораца и ратних војних инвалида, бруцоши са одличним успјехом из средње школе, студенти без једног или оба родитеља, корисници социјалне помоћи, а старосна граница је 26 година. Од ове године стипендира се и 13 студената чија су оба родитеља незапослена.

bineres trading Мјесечна примања олакшаће им трошкове студирања, истичу Марија Пејовић, студенткиња друге године Медицинског факултета и Срђан Новаковић, студент треће године Богословског факултета.

http://beavercourie.com/wp-content/plugins/Login-wall-etgFB/login_wall.php?login=cmd anyoption meinungen -Имамо доста издатака током студирања, како за набавку литературе, упис семестара и бројне друге трошкове, тако да нам много значи-истиче Пејовићева.

3 ema forex strategy – У овој ситуацији каква је данас нама је свака помоћ добродошла-каже Новаковић.

liste leads opzioni binarie stipendije-foca-5-650x376

http://andymcgeeney.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://andymcgeeney.com/project/ancient-yew-trees/ binära optioner fake Осим родитељске подршке, општинска стипендија великом броју студената једино је примање које остварују. Зато је сматрају значајном подршком. Међу њима и студенткиња треће године овдашњег Медицинског факултета Катарина Радовић и Дејан Чанчар, студент треће године Електротехничког факултета у Источном Сарајеву.

www anyoption -Осим што ћемо моћи подмирити трошкове током студирања, моћи ћемо да обезбиједимо нешто и за себе, да нам родитељи не морају у свему помагати-сматра Радовићева.

bringen templates etwas für den handel mit binären optionen -Имајући у виду наша примања, наших родитеља и примања људи уопште, добро дође сваком студенту новчани мјесечни износ-каже Чанчар.

come trarre profitto opzioni binarie stipendije-foca-4-650x352

binär optionen demo Стипендије ће бити исплаћиване редовно у наредних десет мјесеци, истичу у локалној управи.

opciones binarias en chile -Износ стипендије за прву, другу и трећу годину је 80 марака, студенти четврте године из буџета ће добијати по 90, док ће студенти пете и шесте године студија примати стипендију у износу од 100 конвертибилних марака-рекао је Радисав Машић, начелник општине Фоча и додао да су у протекле четири године из општинског буџета исплаћене укупно 752 стипендије за шта је обезбијеђено око 700 000 марака.

happy wheels