ПРОДУЖЕН РОК ЗА ПРИЈАВЕ НА ПРОЈЕКАТ “ЗАЈЕДНО ДО ПОСЛА”

Foca, opstina

Рок за пријаве на пројекат „Заједно до посла“ који подразумијева четворомјесечно запослење тридесет лица са подручја општине Фоча продужен је до 24. марта.

metatrader binäre optionen

Пројекат спроводи општина Фоча у оквиру програма „Локални интегрисани развој“ који финансира Европска унија, а реализује УНДП у сарадњи са државним и ентитетским министарствима.

binary options swissquote

Циљ је запошљавање  особа на пословима уређења обала ријека Дрина и Ћехотина у градској зони и других зелених површина у граду и приградским насељима, као и уређење цвијетних површина, уређење фонтана, тераса и других површина.

binaire optie brokers nederland

-Временски оквир трајања пројектне подршке одабраним корисницима је у периоду од априла до септембра 2017. године, а право учешћа имају сва физичка лица која испуњавају опште и додатне критеријуме са подручја општине Фоча.

sicherste und beste plattform für binäre optionen

Образац и пријава за пројекат “Заједно до посла” може се преузети у шалтер сали општине сваким радним даном.

opcje binarne opinie 2017

Програм „Локални интегрисани развој“ има за циљ запошљавање социјално угрожених и дуготрајно незапослених особа, као и економско оснаживање домаћинстава у БиХ, а општина Фоча једна је од пет локалних заједница чији је пројекат одабран на јавном позиву УНДП-а, а који ће бити подржан у овој години.

mymaths الواجبات المنزلية على الانترنت

Укупна вриједност одабраних пет пројеката износи 380 000 КМ, од чега Европска унија финансира 250 000 КМ, а јединице локалне самоуправе 130 000 КМ.

Tastylia, Tadalafil Oral Strip
happy wheels