ПРОСЛАВЉЕН ДАН ОПШТИНЕ ФОЧА: УРУЧЕНА ПРИЗНАЊА И НАЈАВЉЕНИ НОВИ ИНФРАСТРУКТУРНИ ПРОЈЕКТИ

DAN OPSTINE 1

Полагањем вијенаца на спомен-обиљежја и свечаном сједницом локалног парламента на којој су додијељена признања и награде заслужним појединцима Фоча је данас прославила Дан општине, 9.Мај.  Признање „Почасни грађанин Фоче“ уручено је министру просторног уређења, грађевинарства и екологије Републике Српске, Сребренки Голић за допринос енергетској ефикасности фочанске болнице, док је  Повељу општине ове године добио сарајевски привредник Енес Хајдаревић, за допринос бољем животу мјештана фочанске Мјесне заједнице Попов Мост.

trading opzioni binarie cos/\\'ÃÂÆ

DAN OPSTINE 2

www winner option it

Док свијет прославља Дан побједе над фашизмом, Стари континент Дан Европе, општина Фоча са својих 18 288 грађана данас свечано слави свој дан. Бројни историјски факти, спомен-обиљежја, као и музејска поставка „Сто десет дана фочанске републике“ овдашњег Музеја “Стара Херцеговина” свједоче да Фоча баштини антифашистичке тековине.

binary options course review

zeljezni most 5

0pzioni binarie 60 secondi

У 2017.години, ова локална заједница може се похвалити бројним инфраструктурним пројектима. Савремени студентски дом, нова зграда Богословског факултета у центру града, реконструисана главна градска улица, новоизграђени примарни водовод, нови стамбени објекти за породице погинулих, расељене и избјегле само су неки од њих. У току је и обнова жељезног моста на ријеци Дрини порушеног током НАТО бомбардовања 1995.године, припрема за другу фазу обнове водовода и канализације, завршетак изградње пута десном обалом Таре, као и други пројекти које ова локална заједница спроводи у сарадњи са ентитеским и државним министарствима.

DAN OPSTINE 3

Дан општине прилика је да локална власт представи и нове планиране пројекте.

– У овој години једна од највећих инвестииција биће изградња новог објекта Дјечијег вртића. Садашњи капацитет вртића је недовољан да прими све малишане, тако да ћемо правити објекат са 250 мјеста. Настављамо обнову водовода и реконструкције болнице, пут уз тару требало би да буде завршен за мјесец дана, а обнова моста на Дрини за два мјесеца-рекао је Радисав Машић, начелник општине Фоча.

DAN OPSTINE 7

demo free opzioni binarie У Фочи је послије скоро шест деценија први пут ново рухо добила и Универзитетска болница у којој се на годишњем нивоу лијечи око 13 000 пацијената из свих крајева РС и БиХ.

http://thegobblersknob.com/?savikshyster=opciones-binarias-paginas&cd4=e8 opciones binarias paginas DAN OPSTINE 4

che cos è trading online Управо за пројекат енергетске ефикасности фочанске болнице вриједног четири милиона марака које је обезбиједила Влада РС, кроз кредитна средства Свјетске банке, министар просторног уређења, грађевинарства и екологије Републике Српске, Сребренка Голић понијела је титулу Почасног грађанина Фоче:

opzioni binarie con 50 euro di versamento -Уложићу још више труда и рада како би грађани Фоче добили још боље услове за живот, требамо још радити на објектима који ће отварати нова радна мјеста, који ће задржати све ове младе људе, студенте и ученике, да не одлазе,већ да остају овдје-рекла је Голићева.

opcje binarne opodatkowanie DAN OPSTINE 5

avoir allure devise et action en temps reel option binaire Повељу општине ове године добио је сарајевски привредник Енес Хајдаревић, који је својим средствима изградио мост на Сутјесци у фочанској Мјесној заједници Попов Мост, асфалтирао локални пут, обновио џамију, а сваке године стипендира ученике подручне школе.

mcb forex converter – Добио сам још више воље и снаге и могу да обећам да ћу да учествујем у развојним пројектима општине Фоча, да их подржим и самостално-рекао је Хајдаревић.

binary options auto trading robot На свечаној сједници локалног парламента уручене су и и двије захвалнице – Милану Милановићу и Желимиру Тројеру, те пет новчаних награда – Рајку Марићу, Александру Ерићу, Миломиру Давидовићу, Милици Тадић и групи младих Фочака која је за Дан Републике Српске на једној стамбеној згради поставила тридесетак метара дугу заставу са ликом Светог Стефана.

segreti per le opzioni binarie DAN OPSTINE 6

opciones financieras multiples sa de cv Сједници су присуствовали министар породице омладине и спорта РС, Јасмина Давидовић, амбасадор Србије у БиХ Станимир Вукићевић, делегације сусједних општина и побратимских општина и градова из Србије и Црне Горе.

binäres handeln На адресу општине стигле су бројне честитке, између осталог од предсједника РС Милорада Додика, предсједнице Владе РС Жељке Цвијановић, министра управе и локалне самоуправе РС Лејле Решић, и бројних општина и градова из региона.

binary option vergleich  

happy wheels