УНИВЕРЗИТЕТСКА БОЛНИЦА ЗА ПОЛА ГОДИНЕ У НОВОМ РУХУ

DAN OPSTINE 7

Министар за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске Сребренка Голић посјетила је данас Универзитетску болницу Фоча, у којој је почела реализација друге фазе пројекта „Енергетска ефикасност у БиХ“, која ће трајати шест мјесеци, а укупна вриједност пројекта је око четири милиона КМ.

options trading in india software

У оквиру прве фазе, централна болничка зграда добила је нови кров, фасаду са термоизолацијом, замијењена је спољашна столарија и систем гријања, а у другој фази, која би требала да буде завршена за пола године, исти послови биће урађени у преостала четири павиљона.

geneve opzione binarie

Ријеч је о кредиту Свјетске банке намијењеног за реконструкцију објеката из области здравства и образовања, који финансира Влада Републике Српске.

trading online bper

Голићева је поручила да је ово поклон Владе Српске општини Фоча.

binaire opties winst

-Централна зграда је изграђена 1958. године, а преостали павиљони до 1974. године и од тада у њих није ништа уложено. Ово је регионална и универзитетска болница у којој студенти обављају праксу. Поносна сам што је објекат у првој фази завршен онако како је уговором прописано, а извођач друге фазе нам гарантује да ће и та фаза бити завршена како је предвиђено уговором, за шест мјесеци- рекла је Голићева.

http://www.monsterhigh123.com/?slesar=%D8%B7%D8%B1%D9%82-%D8%B3%D9%87%D9%84%D9%87-%D9%84%D8%AA%D8%B1%D8%A8%D8%AD-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%84-%D8%B9%D8%A8%D8%B1-%D8%A7%D9%84%D8%A5%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA طرق سهله لتربح المال عبر الإنترنت

Она је подсјетила да је Влада Српске у протеклих неколико година у Фочи завршила или започела велике пројекте, попут реконструкције водовода, изградње зграде Студентског дома и Богословског факултета, те реконструкције жељезног моста на Дрини.

Buy Tastylia (Tadalafil) Without Prescription Online

Директор Универзитетске болнице Фоча Вељко Марић захвалио је Голићевој на великој подршци, којом ће ова установа бити „умивена, покривена и угријана“.

212trading

-Нама остаје да направимо лифт првог павиљона и да надоградимо два спрата у `Ц` и `Д` павиљону. Захвалио бих Влади и предсједнику Српске, који су препознали наше потребе и одобрили још један пројекат реконструкције унутрашњости и набавке нове опреме, који је у току-рекао је Марић.

scadenze opzioni binarie

Пројекат је помогла и општина Фоча издвајањем средстава за покривање једног павиљона.

ip option trading commenti blogger

beställa Viagra Начелник општине Радисав Машић нагласио је да је Универзитетска болница једна од најбољих здравствених установа у Српској.

binäre optionen mit excel

bdswiss con -Овом инвестицијом обезбјеђујемо оптималне услове за пацијенте, медицинско особље и све оне који ће у будућности тражити услуге ове установе. Тако се стварају претпоставке да се новом опремом настави развој болнице-рекао је Машић.

binäre optionen tipps tricks
happy wheels