УСВОЈЕН ПРОГРАМ РАДА НАЧЕЛНИКА: У ПЛАНУ ОТВАРАЊЕ 200 РАДНИХ МЈЕСТА

DSCN0617

Извјештај о раду начелника општине Фоча Радисава Машића за прошлу и програм рада за текућу годину усвојили су јуче одборници СО Фоча.

opcje binarne opodatkowanie

Начелник Машић навео је да ће акценат рада у овој години бити на новим инвестицијима и инфраструктурним пројектима, као и на отварању нових радних мјеста.

order Keflex uk

-Ми смо тренутно у преговорима са новим инвеститорима који би да улажу у дрвопрераду и текстилну индустрију у постојећој Индустријској зони Брод на Дрини. Предвиђено је да у овој години буде отворено 200 нових радних мјеста, наше је да обезбиједимо услове да се то и реализује-рекао је Машић.

Као друге најважније инфраструктурне пројекте на подручју Фоче Машић је навео довршетак изградње пута десном обалом ријеке Таре, пројекат изградње водовода, завршетак обнове жељезног моста на Дрини код Казнено-поправног завода, реконструкцију градских саобраћајница, зграде Основног суда у Фочи, изградњу нове зграде за обданиште, мултиплекса у Центру за културу и информисање и набавке возила за више општинских установа.

-Укупна вриједност инвестиција прелази 23 милиона марака, неке од њих су већ у току, а реализација других планирана је за ову годину. Велику шансу имамо и у мини хидроцентралама, а само од хидроцентрале на ријеци Говзи која однедавно има и дозволу за рад на годишњем нивоу општина ће приходовати у касу 100 000 марака-навео је Машић.

so-izvrsna-vlast-650x434

Машић је навео да је стопиран пројекат прекограничне сарадње са Ужицем, којим је било предвиђено оснивање Центра за спасавање- у Фочи на водама, а у Ужицу из ваздуха, јер овај град из Србије није испунио свој дио обавеза.

-Наш пројекат је прошао, али је Ужице направило неколико грешака.  Фочански пројекат чекаће нови тендер, али је сарадња са Ужицем пропала-објаснио је Машић.

handla med binära optioner flashback Одговарајући на питања одборника, он је рекао да ће покретање топлане на Броду, о чему је раније постигнут договор са једном чешком фирмом, зависити од концесија за угаљ из Миљевине, те да те послове води ресорно Министарство Републике Српске.

autopzioni binarie recensioni Један од горућих проблема Фоче је и депонија, а Машић је најавио да би у овој години требала бити одређена нова локација за одлагање отпада, те да се прича о регионалној депонији показала као неисплатива.

köpa kvinnlig Sildenafil Citrate Одборници су усвојили и Нацрт стратегије развоја општине Фоча за период 2017-2026. година, који је упућен у јавну расправу.

testprogramm für binäre optionen На сједници је донесена одлука о давању сагласности Центру за културу и информисање да са привредним друштвом „Андрићград-Лотика“ закључи уговор о опремању мултиплекс биоскопа.

http://www.swazilandforum.com/?n=app-opzioni-binarie app opzioni binarie Уговором је предвиђено да предузеће Емира Кустурице уложи 1 200 000 КМ у опремање постојеће кино сале и двије нове сале на спрату објекта, укупне површине 383 метара квадратних, аудио визуелном опремом за потребе мулитплекс биоскопа, а уговорени период коришћења простора је 10 година уз могућност продужења.

buy tastylia online multipleks foca

opcje binarne zagrożenia Начелник општине Радисав Машић је навео да је овај пројекат поклон Андрићгарада Фочи, јер га локална заједница не би могла реализовати сама.

forex gold signals Он је појаснио да је основа за ову одлуку писмо намјере из Андрићграда којим је Фочи, као студентском граду, понуђено да добије савремени биоскоп са три дворане за пројекцију на најсавременијим уређајима за слику и тон, а које ће се користити и за све друге активности ЦКИ.

http://actioncooling.com/?kiko=bdswiff&ccc=85 bdswiff Машић је навео да је у писму намјере истакнуто да понуда није на комерцијалној основи, јер Андрићград жели да изрази друштвену одговорност и бригу према грађанима Фоче, омогућавајући приказивање кинематографије на савремени начин, чиме се обогаћује културна понуда ове општине.

opzioni binarie 60 secondi macd -Кроз ову инвестицију и пријем у радни однос два радника, као и прихватањем режијских трошкова од стране општине, пројекат се може реализовати у наредна три мјесеца-цитирао је Машић понуду предузећа Андрићград-Лотика.

steuern bei binären optionen Он  је истакао да нема разлога да се сумња у добре намјере овог пројекта.

fincar online cheap Одборници опозиције су тражили да се изјашњавање одгоди за наредну сједницу, до када би требали бити упознати са садржајем уговора, оцјењујући да без тога не знају за шта конкретно гласају, те да постоји доста нелогичности и нејасноћа око заједничког улагања ЦКИ и Андрићграда.

online trading 60 sekunden На сједници су усвојени годишњи извјештаји свих општинских инпспекција. Досадашњи вршиоци дужности, изабрани су за начелнике општинских одјељења- Бранка Саламадија за начелника Одјељења за привреду и друштвене дјелатности, Мира Давидовић Одјељења за финасније, Зоран Ћосовић Одјељења за општу управу, Гордан Дракул за начелника Одјељења за инспекције и Менсуд Јахић за начелника Одјељења за просторно уређење и стамбено-комуналне послове. За секретара СО изабрана је Брана Станковић.

.

binäre optionen testbericht  
happy wheels