У ФОЧИ ОБИЉЕЖЕН СВЈЕТСКИ ДАН ПОРОДИЦЕ

DAN PORODICE 2

 

240ption com

Необичним такмичарским играма у којима су учествовали малишани са родитељима и васпитачи Дјечијег вртића “Чика Јова Змај” на помоћном стадиону ФК “Сутјеска” у Фочи је обиљежен Свјетски дан породице 15.мај.

binary options trading predictions

На занимљив начин учесници су указали на праве вриједности друштва, важност породице, али и на то шта је све дјеци потребно да би расли у здравој средини.

binära optioner mäklare sverige

DAN PORODICE 3

impuestos opciones binarias españa

Директор вртића Слађана Владичић навела је да на овај начин желе да промовишу праве породичне вриједности.

opciones binarias alpari

-Желимо да у овом времену када су нарушене породичне вриједности покажемо да се недјеља може вратити у наше домове, да се заједно дружимо и забављамо-рекла је Владичићева.

الخيارات الثنائية الموالية أداء الإشارات

Манифестацију је подржало и Министарство породице, омладине и спорта РС.

opcje binarne sygnały

-Свима је нама стало у Републици Српској да нам породица буде здрава, да буде бројнија, циљ и савјет нам је да породице бар имају троје дјеце и на томе сви треба да радимо и тежимо да будемо бројнији и окупљенији-рекла је Јасмина Давидовић, ресорни министар.

opzioni binarie con 1 euro

DAN PORODICE 1

binär optionen forum

وسطاء ثنائية الخيار لا إيداع مكافأة Давидовићева је навела општину Фоча као примјер локалне заједнице у Српској која проводи квалитетне мјере популационе политике , али и важне пројекте који побољшавају услове за квалитетно предшколско образовање.

binära optioner funkar det

billigare Viagra på apoteket -Јако ми је драго да ће се баш овдје у близини градити нови вртић и да ће малишани добити одличне услове и своју нову другу кућу-рекла је Давидовићева.

http://www.hopeforthewearymom.com/?strazu=spiegazione-iq-option&724=f1 spiegazione iq option

come iniziare fare trading online in svizzera Нови вртић заједничким средствима градиће општина Фоча у сарадњи са кабинетом Предсједника РС. Осим овог пројекта чија се реализација очекује ускоро, општина Фоча настоји да на различите начине подстиче наталитет.

piattaforma di trading con demo vero

binaire opties hulp -Ми свако новорођено дијете у породици у којој нико не ради помажемо са 1.000 КМ, а исти износ је намијењен и сваком трећем дјетету у породици. Подстичемо и вантјелесну оплодњу, тако што финансирамо сваку трећу процедуру и на срећу већ имамо рођених беба-рекао је Радисав Машић, начелник општине Фоча.

happy wheels