У ЈУНУ ПРВА ФОЧАНСКА РЕГАТА

17902503_10213460345805422_1929224159_o

Од фочанског рафтинг кампа Бастаси до ушћа Ћехотине у Дрину, 18. јуна биће одржана прва туристичко-промотивна и забавна регата „Дринска авантура“, чији је организатор Омладински покрет Фоча.

binary option forum

Ријека Дрина је посљедњих неколико година постала препознатљива по масовним регатама, али у средњем и доњем дијелу њеног тока, док на подручју Фоче, гдје ова бистра ријека настаје спајањем Таре и Пиве, таква манифестација, мада је било покушаја, никада није заживјела.

مريلة قانون مكافحة غسل الأموال

IMG_0432

المزدوج تعريف خيار ثنائي

Уз паролу „Гдје настаје Дрина, почиње авантура“, млади Фочаци се надају да ће овог пута, уз подршку општинских и републичких институција, али, прије свега, рафтинг клубова, успјети да направе много озбиљнију причу.

الخيارات الثنائية التداول التطبيق فون

-У недјељу, 18. јуна ујутро, на разним пловилима кренуће се са кампа Бастаси до аква парка `Ушће`, уз трку чамаца од Брода на Дрини до Фоче, за шта ћемо обезбиједити награде, а изабраћемо и најоригиналнији чамац. У међувремену, на аква парку ће се организовати ди-џеј парти, игре без граница и други забавни садржаји- каже предсједник Омладинског покрета Младен Мандић.

binary options safety

Дан уочи регате, Омладински покрет ће организовати дебату за младе из општина које гравитирају уз ријеку Дрину, а истог дана у вечерњим часовима на аква парку „Ушће“ биће одржан концерт сарајевске групе „Забрањено пушење“ уз предгрупу „Мајсторси“ из Источног Сарајева.

ìq option demo

Бесплатан камп за младе биће организован на помоћном стадиону Фудбалског клуба „Сутјеска“ у Доњем Пољу.

mayfairoptions

17902107_10213460345965426_1791027820_o opções binárias jack daniels Манифестацију су подржали општина Фоча и Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске.

binäre optionen mobil handeln

فوركس 1st contact -Учествоваће доста омладине, показаће се љепоте Фоче и горњег тока Дрине у којем је, заиста, ова ријека прелијепа. Желимо да привучемо што више туриста из региона и надам се да ће ово постати традиционална манифестација-рекла је министар породице, омладине и спорта Српске Јасмина Давидовић, која је присуствовала првом радном састанку у Фочи.

cmc market opzioni

http://brickwickprojects.co.uk/brickwickprojects/home/wp-content/uploads/2014/07/CupNorth_w.png trading binario guida Начелник општине Радисав Машић нада се да ће ова манифестација допринијети промоцији омладинског и рафтинг туризма.

optionen handel demokonto

köpa Viagra seriöst -Укључиће се рафтери, омладинске организације, а локална заједница ће са свим својим капацитетима помоћи у организацији. Жеља нам је да `Дринска авантура` постане традиционална и зато је веома важно да њено прво издање буде што боље организовано-навео је Машић.

happy wheels