Search
Close this search box.

МАШИЋ ПРИМИО У ОПРОШТАЈНУ ПОСЈЕТУ АМБАСАДОРА СРБИЈЕ У БИХ

Начелник општине Фоча Радисав Машић примио је данас у опроштајну посјету амбасадора Србије у БиХ Станимира Вукићевића, који ускоро завршава свој редовни мандат, и захвалио му на доброј сарадњи у протекле четири године. Сагласили су се да је неопходно његовати заједничку сарадњу и позитиван тренд специјалних и паралелних веза РС и Србије.

Амбасадор Вукићевић истакао је да је током четири године радо посјећивао општину Фоча са којом је имао добру сарадњу.

-Фоча је град који има добрих потенцијала што кроз универзитетски дио, имајући у виду Богословски и Медицински факултет, ово је град и са великим туристичким потенцијалима, Трара и Дрина атрактивне су бројним грађанима Србије , затим Национални парк „Сутјеска“ и то су све неке области у којима смо сарађивали у протеклом периоду и остварили добре резултате-рекао је Вукићевић.

Начелник Машић је изразио захвалност амбасадору Вукићевићу за досадашњи његов рад и лични ангажман, успјешну сарадњу, и пожелио му пуно успјеха у будућем раду, професионалној каријери и приватном животу.

-Било је велико задовољство сарађивати са амбасадором и направили смо добре помаке у дијелу у којем РС и Србија имају специјалне и паралелне везе. Лично знам да су бројни наши људи посредством амбасаде добили пасоше и држављанства Србије и све оно што смо успоставили као мостове између нас функционисаће и даље јако добро-рекао је Машић.

Након састанка у општини, Вукићевић је посјетио и Универзитетску болницу Фоча.

Поделите: