Search
Close this search box.

Додатне анализе о исправности воде за пиће

Вода из градског водовода у Фочи исправна је за пиће показала је посљедња анализа воде, која је урађена прије два дана, али ће се из превентивних разлога данас урадити ванредна контрола, речено је на састанаку у општини.

“ С обзиром да су се након анализе, која је показала да је вода исправна, десиле падавине и да постоје сумње, договорили смо се да се изврши ванредни контролни преглед“, рекла је замјеник начелника општине Фоча Раденка Срндовић.

Резултати анализе требало би да буду познати у току дана, о чему ће грађани балговремено бити обавијештени. На састанку руководства општине са директорима Комуналца, Извора, Електродистрибуције, Регионалног центра Института за јавно здравство и општинске инспекције, истакнуто је да је за викенд, из предострожности, потребно организовати појачана дежурства. Заједничка комисија обићи ће градску депонију и провјерити да ли постоји опасност од клизишта, како би се на вријеме предузеле неопходне мјере.

Снабдијевање општине електричном енергијом углавном је уредно, изузев неколико кварова на подручју Врбнице, Љубине и Будња, који би у току дана требали бити отклоњени, речено је на састанку.

Поделите: