Search
Close this search box.

Одржан „Дан ученичких постигнућа“

Основна школа “Свети Сава” из Фоче организовала је приредбу Дан ученичких постигнућа, којом се традиционално обиљежава крај школске године.

Културно –умјетничким програмом ученици ове школе показали су да су изузетно активни на многобројним секцијама, те да имају талента за пјевање, глуму и рецитацију.

На приредби, која је одржана у кино сали Центра за културу и информисање, за ученика генерације проглашена је Јелена Елез, која је, осим тога што је добитник Вукове дипломе, имала запажене резултате на међународним такмичењима из каратеа, а са успјехом се бави и музиком.

Осим ње, још три ученице са просјеком 5,00 Сара Бокоњић, Зорица Вуковић и Катарина Вујичић добиле су Вукову диплому, а награђени су и ученици који су се истакли на такмичењима, од општинских до републичких, као и њихови наставници.

На приредби су уручене и захвалнице колективима и појединцима са којима је Основна школа “Свети Сава” у овој школској години имала успјешну сарадњу.

Приредба је имала и хуманитарни карактер. Први пут наплаћивао се улаз на ову манифестацију, а приход од продатих улазница биће упућен, највјероватније Основној школи Свети Сава у Добоју, истакла је Јелена Чанчар, директор ОШ Свети Сава у Фочи, која је додала да је хуманитарну акцију покренуо Савјет ученика.

Захваљујемо се Фото студио “М” на фотографијама.

Поделите: