РАСПОРЕД ПРЕВОЗА ЂАКА

ПРЕВОЗ ЂАКА У ШКОЛСКОЈ 2014/2015 ГОДИНИ

 

МИЉЕВИНА –                                                           6.45 часова

ДРАГОЧАВА-                                                             7.20 часова

УСТИКОЛИНА-                                                         7.40 часова

ТЈЕНТИШТЕ-                                                            7.00 часова

МЈЕШАЈА –                                                                 7.30 часова

МИЛИЋА ПУТ –                                                         6.45 часова

ЈОШАНИЦА-                                                              7.10 часова

КОПИЛОВИ-                                                              7.40 часова

БРОД-КОПИЛОВИ-                                                 11.30 часова

ФОЧА-УСТИКОЛИНА-                                            12.40 часова

БРОД-КУТА-                                                              13.00 часова

БРОД-МЈЕШАЈА-                                                       13.20 часова

ФОЧА-УСТИКОЛИНА-                                             13.40 часова

ФОЧА-ДРАГОЧАВА (МИЛИЋА ПУТ)-                   13.30 часова

ФОЧА-ЈОШАНИЦА-                                                 14.00 часова

ФОЧА-МИЉЕВИНА –                                                14.05 часова

ФОЧА-МЈЕШАЈА-ТЈЕНТИШТЕ-КОПИЛОВИ-      14.30 часова

ФОЧА-УСТИКОЛИНА-                                              17.50 часова

 

Подели

Наши пријатељи

Translate »