НОВИ ЛИНК ЗА 38. РОЂЕНДАН РАДИО ФОЧЕ

За 38. рођендан који  Радио Фоча прославља данас овај радио добио је нови линк, чиме је побољшан сигнал,  који је сада стерео и у пуном капацитету.

Први електронски медиј у регији Горње Подриње први пут се огласио 26. новембра 1976. године и од тада никада није престајао са радом.

Радио Фоча свакодневно емитује девет часова сопственог програма, од 8.00 до 17.00 часова, изузев у дане викенда када програм траје до 16.00 часова, и саставни је дио Центра за културу и информисање.

Станица испуњава све услове и стандарде, тако да посједује сталну дозволу за емитовање програма.

-Ријешили смо дугогодишњи проблем новим линком, прошле године купили смо и предајник, тиме је повећана чујност и добило се на квалитету звука, и самог рада. Побољшани су сви услови за рад, а трудимо се да будемо информативни, објективни, тачни, правовремени и на корист свих слушалаца-каже Владимир Пантовић, директор Центра за културу и информисање и главни и одговорни уредник Радио Фоче.

Радио Фочаодшколовао је читаву генерацију новинара који су данас наставили или настављају своје завидне каријере широм РС, а своју најзаслужнију улогу радио је одиграо током протеклог одбрамбено-отаџбинског рата у БиХ, када је нон-стоп, благовремено и објективно обавјештавао слушаоце о ратним збивањима,  и попут пријатеља храбрио у свим тешким временима.

Подели

Наши пријатељи

Translate »