Search
Close this search box.

САСТАНЦИ РУКОВОДСТВА ОПШТИНЕ СА ПРЕДСТАВНЦИИМА САВЈЕТА ПРИГРАДСКИХ МЈЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА

Руководство општине Фоча наставља разговоре са представницима Савјета приградских мјесних заједница и утврђујењихове приоритете за наредну годину, како би за њихово рјешавање предвидјели новчана средства у буџету за наредну годину.

 Начелник општине Фоча Радисав Машић рекао је да са члановима Савјета приградских мјесних заједница размотрају шта је у претходном периоду урађено и да су заједно утврђују шта још недостаје како би становништво у наредном периоду имало боље улове за живот.

 -Данас смо разговарали са представницима Савјета МЗ Јошаница и Избишно, сутра настављамо разговоре са МЗ Драгочава и Годијено. Жеља нам је да чујемо све предсједнике мјесних заједница, то смо раније урадили са градским МЗ, сада са приградским. Чућемо њихове захтјеве и у скалду са буџетом ћемо их уврстити у планове за наредну годину. Радује нас што из мјесних заједница добијамо лијепе информације да смо урадили оно што је било планирано, а ми рачунамо да ћемо такву праксу и наставити и добити сличне оцјене од мјесних заједница за оно што урадимо-рекао је Машић.

 Руководство општине сугерисало је свим представнциима МЗ да направе ранг листу својих приоритета.

 -Нама би то било лакше у опредјељивању за рјешавање њихових проблема-рекао је Машић.

 Наредних дана руководство општине Фоча наставиће разговоре са представницима приградских мјесних заједница.

Поделите: