Search
Close this search box.

БОГАТ ПРОГРАМ ЈАНУАРСКИХ КУЛТУРНИХ СВЕЧАНОСТИ

И ове године општина Фоча организујеЈануарске културне свечаности које почињу 25.децембра, а завршавају се 29. Јануара. Више од мјесец дана, грађани Фоче моћи ће да уживају у богатим спортским, забавним и културним манифестацијама.

 Новогодишњи Сајам кретаиваца који је планиран за 25.  децембар на Градском тргу у Фочи, манифестација је која ће озваничити  почетак Јануарских културних свечаности. Завршна манифестација је Избор спортисте године.

 У Организационом одбору Јануарских културних свечаности кажу да је ове године акценат на квалитету дешавања и откривају у којим ће то све манифестацијама грађани Фоче моћи да уживају:

 -Акценат је свакако на квалитету дешавања. Имаћемо живу свирку за Међународну нову годину, као и за Српску нову годину, уз ватромет и кувано вино. Порадићемо на квалитету бендова који ће наступати. Ту су и бројни концерти, подјела новогодишњих пакетића, као и спортски турнири-каже Игор Ћурчић, предсједник Организационог одбора.

 У Јануарским културним свечаностима учествоваће све општинске установе и организације, а да би све протекло у најбољем реду побринуће се припадници СЈБ Фоча.

Поделите: