Search
Close this search box.

ЕДУКАЦИЈА У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА „ПОДРШКА ТРАЈНИМ РЈЕШЕЊИМА РЕВИДИРАНЕ СТРАТЕГИЈЕ ЗА ПРОВОЂЕЊЕ АНЕКСА VII ДЕЈТОНСКОГ МИРОВНОГ СПОРАЗУМА“

Едукација о програмском буџетирању за радну групу и чланове Комисије за социјалну заштиту и инклузију општине Фоча у оквиру пројекта „ Подршка трајним рјешењима Ревидиране стратегијеза провођење Анекса VII Дејтонског мировног споразума“ одржана је у општини.

Едукацију проводи представници УНИЦЕФ-а који су заједно са УНХЦР-ом и другим међународним  невладиним организацијама имплементатори овог пројекта у Фочи и још десет општина у БиХ.

Предсједник Комисије за социјалну заштиту и инклузију општине Фоча Драгица Кулић рекла је да је ово трећа и уједно посљедња едукација у оквиру пројекта „ Подршка трајним рјешењима Ревидиране стратегије за провођење Анекса VII Дејтонског мировног споразума“.

Едукације се односе на упознавање са методологијом, као и на јавно представљање и начином рада на који треба да се припреме пројектне активности-рекла је Кулићева.

У оквиру истог пројекта за понедјељак 15. децембар заказана је сједница Комисије са представницима УНИЦЕФ-а и УНХЦР-а и другим невладиним организацијама, на којој треба да се усвоји Акциони план по којем ће се одвијати наредне пројектне активности на подручју општине Фоча.

Поделите: