Search
Close this search box.

ПОВРИЈЕЂЕНЕ ПУТНИКЕ ОБИШЛИ НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ И СЕКРЕТАР ОО ЦРВЕНОГ КРСТА

Начелник општине Фоча Радисав Машић обишао је повријеђене путнике у Униврзитетској болници Фоча, који су задобили лакше тјелсне повреде у саобраћајној несрећи која се у недјељу увече догодила на магистралном путу Фоча-Шћепан Поље, на локалитету Дучела.

Тринаест повријеђених путника, од којих је једно задобило теже тјелесне повреде, збринути су у Универзитетској болници у Фочи. Сви су ван животне опасности и добро се осјећају, у што се и сам увјерио начелник Машић.

-Одмах сам дошао да обиђем повријеђене, увјерио сам се да су сви збринути и да су добро, што нам је најважније, Пружили смо им сву неопходну помоћ и ставили на располагање све наше капацитете, а видимо да су љекари наше болнице предузели све да се они осјећају добро и практично као да су у свом граду-рекао је Машић.

Секретар ОО Црвеног крста Снежана Ковач такође је посјетила повријеђене путнике.

-Однијели смо им средства за личну хигијену и све оно што је потребно, одјећа и лични прибор, као и пиџаме-рекла је Ковачева.

Несрећа се догодила у недјељу увече око 23.00 часа  када је аутобус “Ценротранса” из Источног Сарајева, у којем су били 16 путника и два возача,  слетио са пута у провалију. Аутобус је саобраћао је линији Пале-Херцег  Нови. У овој саобраћајној незгоди три лица су погинула.

Поделите: