НАЧЕЛНИК МАШИЋ ПОКЛОНИО 200 КАРАТА МАТУРАНТИМА ЗА КОНЦЕРТ ЏЕНАНА ЛОНЧАРЕВИЋА

Начелник општине Фоча Радисав Машић поклонио је данас 200 карата свим фочанским матурантима за концерт Џенана Лончаревића, који ће вечерас, у 20 часова, бити одржан у градској спортској дворани.

Честитајући матурантима завршетак наставе и пожеливши им успјех у будућем наставку школовања, начелник Машић, рекао је да је овај гест годинама устаљена пракса актуелне власти и истакао је да је намјера да матуранти заједно иду на концерт, као што заједно иду и у школу, јер је музика увијек спајала људе.

-Ми смо и прошле године даривали матуранте каратама за концерт у поводу Дана наше општине, ту праксу и даље настављамо. Свим матурантима смо поклонили карте са жељом да буду на концерту и да уживају,  и искрено се надамо да ће они своја знања уградити у нашу општину како би свима нама било боље, а такође честитке и њиховим родитељима, јер су им дјеца затворили једно, а отварају ново поглавље живота –истакао је Машић.

Фочански матуранти поздравили су гест општинара и кажу да је концерт Џенана Лончаревића идеална прилика да прославе завршетак средње школе.

-Диван гест, презадовољни смо и идемо на концерт, очекујемо супер атмосферу, гдје ћемо сви уживати-каже матуранткиња Марија Пејовић.

Са Маријом сагласни и њене колеге Предраг Милић и Ирена Томовић који кажу да се очекује да сви матуранти буду вечерас на окупу у дворани.

Матуранти, иако срећни, свјесни су да у њиховим животима почиње нови период који носи и нове обавезе. Ипак, вечерашњи концерт Џенана Лончаревића, као и наредне дане, искористиће да уживају у музици, пјесми и заједничком дружењу ван школских клупа.

Подели

Наши пријатељи

Translate »