Search
Close this search box.

СУТРА ОБИЉЕЖАВАЊЕ ДАНА ОПШТИНЕ

Полагањем вијенаца на спомен обиљежјима у општини и свечаном сједницом у сали Градског позоришта сутра ће бити обиљежен Дан општине Фоча.

Од општинских признања, ове године ће на свечаној сједници бити уручене новчане награде од 500 КМ члану Спасилачког клуба „Волф“ Јелени Симовић, секретару Борачке организације Фоча Зорану Ђорему, кустосу фочанског музеја у пензији Драгици Ћурчић и истраживачу српске историје Петру Ашкраби. Осим појединаца наградиће се и Омладински покрет Фоча и Удружење грађана са посебним потребама „Трачак наде“, док највеће признање, Повеља општине, ни ове године неће бити уручено.

Дан општине биће прилика и да се подсјети шта је у Фочи урађено у претходном периоду, као и који су нови пројекти и планови пред актуелном влашћу.

Обиљежавању Дана општине у Фочи присуствоваће и делегације пријатељских градова са којима је најављен наставак вишеструке сарадње.

Уочи обиљежавања Дана општине Фоча у Градској спортској дворани концерт ће одржатиједан од најпознатијих клупских пјевача Џенан Лончаревић.

Поделите: