Конкурс за субвенцију каматне стопе на стамбене кредите за младе и младе брачне парове

​Министарство породице, омладине и спорта расписало је данас 10. јуна 2015. године Конкурс за избор корисника субвенције каматне стопе на стамбене кредите за младе и младе брачне парове.

Министарство ће субвенционисати 1 процентни поен каматне стопе (1%) на стамбене кредите које пласирају комерцијалне банке у Републици Српској, а по кредитној линији Инвестиционо развојне банке Републике Српске: стамбени кредити.

Право пријаве на конкурс имају лица која:

a) су закључила уговор са комерцијалном банком која врши пласман кредитних средстава из кредитне линије Инвестиционо развојне банке Републике Српске: стамбени кредити, до дана затварања овог конкурса.

б) су у тренутку закључења уговора са банком о стамбеном кредитирању по горе наведеној кредитној линији, имaла до 35 година живота;

в) имају мјесто пребивалишта у Републици Српској.

Конкурс је отворен до 10.јула 2015.године, а заинтересовани пријаве и потребне документе треба да доставе поштом на адресу Министарства породицe, омладинe и спортa Владе Републике Српске, Трг Републике Српске 1, са назнаком „За додјелу субвенције каматне стопе на стамбене кредите за младе и младе брачне парове“.

Апликациона форма за подношење захтјева може се преузети на сајту Владе Републике Српске (www.vladars.net -> министарства -> Министарство породицe, омладинe и спортa -> Конкурс за субвенционисање каматне стопе на стамбене кредите за младе и младе брачне парове.

 

Подели

Наши пријатељи

Translate »