Search
Close this search box.

ЗВАНИЧНО ПОЧЕЛА СЕЗОНА КУПАЊА НА БАЗЕНИМА

Аквапарк са три базена, олимпијским, рекреативним и дјечијим, на ушћу Ћехотине у Дрину, данас је званично почео са радом. Цијене улаза су на прошлогодишњем нивоу, а први купачи већ су похрлили за освјежењем.

bazeni 2
Чедо Зеловић, руководилац „Аквапарка“ каже да су испуњени сви технички услови за рад и да је све спремно за купачку сезону.
-Вода је сто одсто чиста, хемијски и бактериолошки је прегледана и Аквапарк је спреман за купаче, којих ево и данас има. Базени од данас раде нон стоп, а надамо се да ће нас вријеме послужити, и да ће сваки дан бити пуно омладине и Фочака свих узраста, али и посјетилаца из сусједних општина и туриста-рекао је Зеловић.

akvapark 1
Међу првим купачима највише је младих.
-Супер је вода, чинило се да је хладна, али одлично је, сви треба да дођу-каже Фочак Вељко Матовић.
Његов суграђанин Матија Арсеновић каже да је са нестрпљењем дочекао да се окупа на базенима.
-Добра је вода, једва смо дочекали да се отворе базени, очекивао сам да ће и прије, али одлично је, исплатило се чекање-каже Арсеновић.

akvapark 2
Улаз на базен данас је бесплатан, а већ од сутра цијена дневне карте износиће три марке, полудневне двије, док ће дјеца улазницу плаћати једну марку. Од 6.јула на Аквапарку ће почети и Школа пливања за дјецу до десет година.

Поделите: