Search
Close this search box.

НАСТАВЉА СЕ АСФАЛТИРАЊЕ ФОЧАНСКИХ УЛИЦА

 

Након што је МЗ Јошаница добила модерну саобраћајницу, у Фочи се наставља асфалтирање градских улица. За асфалтну подлогу данас се припрема простор испред  ОШ „Свети Сава“ и Дјечијег вртића „Чика Јова Змај“.

Након тога слиједи асфалтирање паркинга испред Универзитетске болнице Фоча, асфалтирање дворишног простора између зграда у насељу Лазарево, асфалтирање игралишта малих спортова у Мјешајима, постављање ивичњака и асфалтирање простора у улици Краља Петра, од Шантићеве улице до горњег моста на Ћехотинии.

-Асфалтом ће бити пресвучене и двије улице у насељу Горње Поље-Зуке Џумхура и Мехмед-паше Соколовића-речено је у општини Фоча.

У протекле двије године у граду је асфалтирано 20 улица, међу којим су Карађорђева, Његошева, Светосавска, Рибарска, Дејтонска, улица 1.маја, 9.маја, Петра Кочића, Младе Босне, Крајишка, Дринска, Јеврејска, Теодора Драјзера, Моше Хањалића, Браће Јеремић, Београдска, Николаја Велимировића, Десанке Максимовић, затим улица код градског гробља, као и дворишни простори око зграда у Душанову и Лазареву.

Поделите: