Search
Close this search box.

МИНИСТАР САВАНОВИЋ ОБЕЋАО ПОМОЋ ПОРОДИЦИ ДОДЕР У РЈЕШАВАЊУ СТАМБЕНОГ ПИТАЊА

Министар рада и борачко-инвалидске заштите РС Миленко Савановић посјетио је данас породицу тешко обољелог демобилисаног борца, Божа Додера, из Трновача код Фоче и уручио им значајну новчану и материјалну помоћ.

Министар Савановић је петочланој породици Додер, који као подстанари живе у веома тешким условима, обећао помоћ и у рјешавању стамбеног питања.

-Ово је један чин када човјек треба да буде човјек и када треба разумјети оне који су у стању социјалних потреба. Дали смо један скроман допринос да овој породици бар за кратко олакшамо живот. Размотрићемо Божов захтјев и гледаћемо да учинимо све и као министарство и као Влада РС да Божу и свим људима који су у тешком стању помогнемо и то је обавеза институција, а на крају крајева и људска обавеза-рекао је Савановић.

POMOC DODEROVIMA

Божо Додер захвалан је министру Савановићу и свим људима великог срца који му помажу да преброди сурову животну свакодневницу.

-Министар ми је обећао помоћ и у вези стамбеног питања. Ја сам у близини ове куће гдје живим тренутно као подстанар купио плац, нешто мало почео кућу прије неколико година, имам нешто мало и материјала, мада је то већ старо и дотрајало, тако да ми је министар обећао да ће видјети нешто да ми помогне и по том питању, на чему сам му много захвалан-рекао је Додер.

Породицу Додер недавно је посјетио и начелник општине Фоча Радисав Машић и уручио им 1 000 КМ помоћи, а помоћ у храни, новцу, одјећи и обући прикупили су и бројни суграђани, угоститељски објекти и приватни предузетници.

Поделите: