Search
Close this search box.

СТАРО ЉЕТО ИСПРАТИЛИ УЗ БЕНД “ПАРАНОИД”, КУВАНО ВИНО И ВАТРОМЕТ

 

Ни температура од седам степени испод нуле није спријечила многобројне Фочаке да Нову 2016. годину дочекају на градском тргу уз кувано вино, ватромет и одличне ритмове које је диктирала група “Параноид” из Рудог. Весело је било и у фочанским кафићима и ресторанима, гдје се славило до зоре. Већина становника, ипак, одлучила је да ново љето дочека у кућном амбијенту.

Уз одбројавање посљедњих секунди старе године добро расположени Фочаци заплесали су у поноћ у центру града надајући се да стиже нових, срећнијих и успјешнијих 366 дана. Лијепа атмосфера и још љепше жеље:

-Посао, више среће у љубави, здравље, у сваком случају бољу Нову годину од претходне-пожелила је већина Фочака.

paranoid

Заједно са својима суграђанима на градском тргу старо љето испратили су и  предсједник СО Фоча Радојица Млађеновић, замјеник начелника општине Раденка Срндовић и начелница Одјељења за општу управу Брана Станковић:

-Очекујем и надам се бољем животу, инвестицијама и већем броју запослених. Бићемо задовољни ако пола од тога остваримо-поручио је предсједник фочанског парламента.

-Мени је задовољство да ову ноћ подијелим са својим грађанима, да им пожелим срећну Нову 2016.годину, прегршт личне и породичне среће. Мир, благостање и здравље, а остало ће доћи само-поручила је замјеник начелника општине, Раденка Срндовић.

-Ја сам вечерас са својим суграђанима, гдје бих друго, а и најбоље је-истакла је Брана Станковић и грађанима Фоче пожељела срећу и здравље.

Фочаке је у новогодишњој ноћи од 22 часа до поноћи у ритму држао бенд Параноид, док су их гријали кувано вино и чај. Дочек на отвореном организовала је општина Фоча, а у поноћ након што је небо обасјао ватромет, прочитана је и честитка начелника општине Фоча Радисава Машића, који је суграђанима зажелио много здравља, среће и успјеха у Новој години.  Славље на тргу протекло је мирно.

Поделите: