Search
Close this search box.

МАШИЋ: УВРШТАВАЊЕ ФУДБАЛ ФРЕНДС-А У ПОСЕБНЕ СПОРТСКЕ МАНИФЕСТАЦИЈЕ ДОНОСИ БРОЈНЕ ПРЕДНОСТИ

Начелник општине Фоча Радисав Машић поздравио је недавну одлуку Министарства породице , омладине и спорта РС да Међународни омладински турнир “Фудбал френдс”, који се већ дуже од десет година одржава у Фочи, уврсти у спортске манифестације од посебног значаја за Републику Српску.

Машић је подсјетио да је ресорно министарство уважило захтјев општине да један од најпопуларнијих омладинских фудбалских турнира у овом дијелу Српске  добије посебан статус.

-Уважен је наш захтјев, образложење као и резултати и све оно што значи Фудбал френдс. То нама чини част јер се велики напор улаже у организацију ове манифестације и сваке године са додатним ентузијазмом организујемо овај турнир,који је примјер како омладински фудбал може да буде у функцији најљепше мисије, другарства, пријатељства и љубави међу људима-рекао је Машић.

Он је нагласио да уврштавање Фудбал френдс-а у спортске манифестације од посебног значаја значи пуно општини Фоча, али и да носи бројне предности.

-Те предности ћемо тек моћи да искористимо. Важно је да овај престижни турнир своју мисију наставља, а ми ћемо учинити све да га у организационом и садржајном смислу унаприједимо-рекао је Машић.

Поделите: