Search
Close this search box.

САНАЦИЈА ОШТЕЋЕЊА НА КОЛОВОЗУ

 

У Фочи је у току уређење коловоза у неколико улица гдје су била истакнута оштећења што је отежавало одвијања саобраћаја и кретање пјешака у градским и приградским насељима.

Начелник општинског Одјељења за инспекције Гордан Дракул рекао је да је у току бетонско санирање ударних рупа на градским улицама које је ће трајати до периода када се пале асфалтне базе, након чега ће се приступити асфалтирању.

-Дакле ово је само привремена мјера која ће трајати до друге половине априла мјесеца, односно до времена када се пале асфалтне базе. Након тога извођач радова који ће бити ангажован извршиће засјецање рупа и асфалтирање. До сада смо урадили Светосавску улицу, дио Улице Меше Селимовића, данас радимо Улицу Цара Лазара и онда ћемо  кренути у остали дио града. Раде се само приоритетне ударне рупе које су се након зимског периода појавиле на старом асфалту. Ми знамо добро да се не ставља бетон у асфалт, али је ово само привремена мјера, којој смо приступили како возачи не би оштећивали своја возила и како не би дошло до еветуалних саобраћајних незгода -рекао је Дракул.

Поделите: