МАТУРАНТИМА БЕСПЛАТНЕ УЛАЗНИЦЕ ЗА КОНЦЕРТ ДИВЉИХ ЈАГОДА

 

Матуранти Средњошколског центра у Фочи наставу завршавају у петак 13 маја, након чега ће се спремати за полагање завршног испита, а потом и за прославу матурске вечери 4. јуна. Већ у суботу имаће прилику да уживају у музици, пјесми и заједничком дружењу ван школских клупа на концерту  групе Дивље Јагоде.  Стотину четрдесет и једну бесплатну улазницу за концерт данас су на поклон добили од начелника општине Фоча , Радисава Машића.

Фочански матуранти затварају једно, а пред њима се отвара ново поглавље живота.  Већина је већ одлућила гдје наставља школовање и који факултет ће уписати.Прије него званично прославе матуру и поново приону на учење за пријемне испите, у суботу ће заједно отићи на концерт Дивљих јагода да игром и пјесмом крунишу завршницу средње школе.

-Веома смо задовољни овим гестом, драго нам је што неко мисли на нас. Јер ћемо се сви окупити да прославимо матурске дане-рекла је Аница Чанчар, ученица четвртог разреда Гимназије.

-Много ће нам значити ове улазнице за цонцерт јер су Дивље јагоде одлична група која прави добру атмсоферу у шта ћемо се у суботу и увјерити-каже матуранткиња Драгана Михајловић.

Средњошколски центар испраћа још једну генерацију ученика, која је према ријечима директорице Борке Ковач, једна од најуспјешнијих:

-Сигурно једна од најуспјешнијих од како сам ја директор школе. Вјерујем да ћу то рећи и наредне године. Ми ћемо 10. маја прославити Дан школе на којем ћемо  им се захвалити на доприносу развоја школе и афирмисању њених квалитета. Свакако да ћемо се захвалити и начелнику општине на подршци свих ових година-рекла је Ковачева.

Већ четири године локална управа поводом завршнице средњошколског образовања матурантима поклања улазнице за концерте који се организују у оквиру Мајских свечаности. Честитајући матурантима завршетак наставе начелник општине Фоча Радисав Машић пожелио им је успјех у будућем наставку школовања:

-На овај начин ми младе желимо да наградимо. Видим да их је овај гест обрадовао, а ја им желим лијепу забаву, срећу у даљем образовању са надом да ће своја знања уградити у ову општину-рекао је Машић.

Поред матураната Средњошколског центра, бесплатне улазнице за суботњи концерт Дивљих јагода добиће и матуранти Богословије Светог Петра Дабробосанског.

Подели

Наши пријатељи

Translate »