ПРИВОДЕ СЕ КРАЈУ ПРИПРЕМЕ ЗА ТРЕЋИ „ОК ФЕСТ“

Иако је до трећег фестивала за младе “Ок Феста” који ће се од 1. до 4. јула одржати на Тјентишту остало нешто више од мјесец дана организатори приводе крају припреме и најављују квалитетну и садржајнију организацију. Све своје расположиве капацитете и инфраструктуру у организацији најмасовнијег фестивала у овом дијелу Европе понудиће општина Фоча и НП “Сутјеска”, истакнуто је на данашњем састанку организатора, локалне управе и надлежних установа.

Скоро све је спремно за трећи ОК Фест који ће и ове године привући младе из цијелог региона у јединствени амбијент најстаријег националног парка у БиХ.

-Иза себе имамо већ двије године искуства, ова трећа година требало би да буде и најбоља. Надамо се добрим временским приликама, наша очекивања су да ћемо бити бољи у сваком сегмент, па и у организационом. Очекујемо већу посјету него раније. Све службе почев од општинских до оних који учествују у самој организацији предузеће свој дио обавеза, све у циљу сигурног и квалитетног збрињавања људи који долазе и туриста из свих крајева и региона-рекао је директор ОК Феста, Дубравко Сувара.

Фестивал за младе једна је од најбољих туристичких промоција Сутјеске, Фоче као и цијеле РС. Стављањем свих расположивих капацитета у функцију подршку организацији пружиће општина Фоча.

–Договорили смо се да ће све наше службе и установе, од полиције, ватрогасаца, Комуналног предузећа, Дома здравља и других као и протеклих година пружити своје услуге и то на највишем нивоу све у циљу безбједности и других услуга које су неопходне и учесницима и посјетиоцима-рекла је замјеник начелника општине Фоча, Раденка Срндовић.

„Лајбах“, „Бајага и инструктори“, „Вива вокс“, Влатко Стефановски трио и Едо Мајка најзвучнија су имена овогодишњег „Океј феста“.Међу учесницима који ће имати прилику да „раздрмају“ публику су и „Бабе“, „Ху си“, „Коља и гробовласници“, „Култур шок“, група „ЗАА“, „Дјечаци“, „Артан Лили“, „Стерео банана“. Улаз на све концерте је бесплатан.

Осим у богатом музичком програму, млади са простора читаве бивше Југославије, који посјећују „ОК фест“, имају прилику да уживају у планинарењу на Маглићу и Зеленгори, те у рафтингу ријеком Таром. У фестивалској понуди је и кино на отвореном.

Претходних година на овом Фестивалу наступали су познати музички састави „Партибрејкерс“, „Ортодокс Келтс“, „Атеист реп“, „Хладно пиво“, Дарко Рундек, „Елементал“, „Забрањено пушење“, „Бркови“, „Зостер“, „Електрични оргазам“, „Бед копи“, „Дарквуд даб“.

 

Подели

Наши пријатељи

Translate »