БАЗЕНИ СПРЕМНИ ЗА КУПАЧЕ-ОТВАРАЊЕ ЗА ВИКЕНД

Сви технички услови за почетак рада аквапарка “Ушће” испуњени су, а базени би за купаче требало да буду отворени овог викенда, уколико то временски услови дозволе. У функцији ускоро и базен на Тјентишту, чији посјетиоци осим у купању могу да уживају у јединственом природном амбијенту Сутјеске.

Руководилац “Аквапарка” Зоран Ћосовић потврдио је да је све спремно за почетак рада базена, али да све зависи од временских прилика.

-Базени су напуњени, све је до времена. План је да за викенд буду званично отворени за купаче, а уколико то временски услови не дозволе, отаврање ће бтии помјерено за наредну седмицу. Дакле, вријеме диктира почетак сезоне купања-рекао је Ћосовић.

bazeni

Чистоћа и техничка исправност воде на базенима и даље су апсолутни приоритет. У сарадњи са Регионалним заводом за здравље редовно ће се контролисати, провјеравати и пратити квалитет воде, додао је Ћосовић.

Купачима ће базени на располагању бити већ од десет сати ујутро, па сведо 20 часова. Цјеновник усвојен претходних година остаје на снази. Цјелодневна карта износи три марке, полудневна двије, док ће дјеца улазницу плаћати једну марку.

Током најтоплијих и најсунчанијих дана прошле године на базенима у Фочи боравило је више хиљада посјетилаца дневно, међу којима је било купача и из сусједних општина, али и бројних туриста. Од 1.јула почеће и Школа пливања за дјецу до десет година.

Подели

Наши пријатељи

Translate »