Search
Close this search box.

ФОЧА ДОМАЋИН ПРИПРЕМА МЛАДИХ СТОНОТЕНИСЕРА ПРЕД ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО

Четири селекције репрезентације БиХ у стоном тенису – мушка јуниорска и кадетска, те женска јуниорска и кадетска, ове седмице у Фочи се припремају за Европско првенство, које их од 8. до 18. јула очекује у Загребу. Младе стонотенисере и њихове тренере данас је примио начелник општине Радисав Машић.

prijem stoni tenis

Капитен јуниорске женске селекције Фочанка Снежана Марковић каже да им је циљ да изборе пласман у прву дивизију.

-Радимо што више можемо. Конкуренција ће бити веома јака, а ми ћемо се потрудити да уђемо у А дивизију-рекла је Марковићева.

Селектор јуниорске женске репрезентације БиХ Амела Мујезиновић истиче да им Градска дворана у Фочи пружа максималне услове за припреме пред ово веома важно такмичење.

-Смјештај и исхрана су одлично организовани, веома смо задовољни. Селекције броје 14 играча и четири тренера, а припреме теку према плану и програму-рекла је Мујезиновићева.

prijem stoni tenis

Тренер СТК Перућица Нада Марковић каже да Фоча није случајно домаћин репрезентацији БиХ.

-Фоча има велику стонотениску традицију и препознатљива је по врхунским резултатима стонотенисера у протеклих 40 година-истакла је Марковићева.

prijem stoni tenis

Подршку малдим стонотенисерима и њиховим тренерима пружила је и општина Фоча.

-У Фочи имамо успјешан стонотениски клуб и ово је добра прилика да најбоље младе селекције БиХ виде Фочу, а ми смо се потрудили да им понудимо што боље услове-рекао је Радисав Машић, начелник општине Фоча.

Најбољи млади стонотенисери БиХ у Фочи ће се припремати до 3. јула.

Поделите: