ПОЛИЦИЈСКА УПРАВА ИМПУЛС ЗА РАЗВОЈ ФОЧЕ

Формирање Полицијске управе Фоча допринијеће бољем и оперативнијем раду полиције, али и олакшати бројне процедуре грађанима ове и околних пет општина регије Стара Херцеговина, истакнуто је на данашњем састанку министра унутрашњих послова РС , Драгана Лукача и начелника општине Фоча, Радисава Машића.

Осим што увођење Полицијске управе представља подстицај за развој Фоче, ниво рада и одговорности полиције биће подигнут на већи ниво, истакао је министар Лукач:

– Такође по питању безбједности очекујемо да ће Полицијска управа да одговори свим задацима који се намећу и који се траже од грађана на овом подручју и да ће бити успјешни у том раду-рекао је Лукач.

LUKAC FOCA 3

Добијањем Полицијске управе Фоча је оснажила своју регионалну позицију на подручју Старе Херцеговине, истакао је Радисав Машић, начелник општине Фоча.

– Ми ћемо одговорити на овај начин свим захтјевима грађана, повећати безбједност на само у Фочи већ и на подручју цијеле регије и ово је још један импулс за бржи развој ове локалне заједнице-истакао је Машић.

На састанку је константовано да је стање безбједности на подручју Фоче повољно, те да ће се у наредном периоду већа пажња посветити свим безбједносним питањима.

Након састанка у општини, ресорни министар посјетио је и Полицијску управу у Фочи.

 

Подели

Наши пријатељи

Translate »