Search
Close this search box.

СУТРА ПОЧИЊЕ ОК ФЕСТ

На Тјентишту је све спремно за почетак четвртог Нектар ОК Феста, који ће у феноменалном амбијенту НП Сутјеска од  сутра до 2. јула угостити врхунска имена регионалне музичке сцене и организовати бројне друге пратеће садржаје који ће посјетиоце из цијеле регије упознати са свим љепотама и вриједностима ове дестинације.

Сви смјештајни капацитети Националног парка “Сутјеска” су резервисани, а велико интересовање, као и ранијих година, валада за смјештај у ОК камп у који већ од данас почињу да пристижу посјетиоци.

Током три дана трајања фестивала посјетиоци ће имати прилику да уживају у свиркама популарних бендова из земаља региона, а цијена дневне улазнице је пет марака.

Сутра вече на главној бини наступају Дел Арно бенд, Јосипа Лисац и Дисциплина кичме.

У суботу, 1.јула, звијезде вечери су Психомодо попо, ТБФ и Ван Гог, а у недјељу 2. Јула Дамир Урбан, Лет три и Дубиоза колектив.

На Океј стејџу, прије вечерњег програма на главној бини, публику ће током дана од 16,00 часова забављати такође познати бендови- првог дана Џастинс Џонсон и Стрејт Џекин, другог И- плеј и Канда, Коџа и Небојша, а трећег Деца лоших музилчара и Зостер.

На ОК синема стејџу љубитељи филмске умјетности ће моћи да погледају три филма, чије пројекције су од 21 час.

Поред Бањалучке пиваре, уз Нектар ОК Фест ове на Тјентишту су и пријатељ фестивала компанија м:тел, званични телефон фестиваla Huawei P10 и Адико Банка, банка партнер фестивала.   Подршку фестивалу пружила је и општина Фоча.

 

 

 

Поделите: