ЈОСИПА ЛИСАЦ, ДИСЦИПЛИНА КИЧМЕ И ДЕЛ АРНО БЕНД ОТВАРАЈУ ОК ФЕСТ

Наступом Дел Арно бенда, Дисциплине кичме и Јосипе Лисац, на Тјентишту почиње Четврти Нектар ОК фест, на којем ће за три дана на три бине наступити 25 познатих музичких бендова и ди-џејева из земаља региона.

„Публика може да очекује фестивалску сет листу хитова Дисциплине Кичме , која ће се разликовати од уобичајене концертне“, најавио је наступ Дисциплине кичме њен фронтмен Душан Којић Која.

Организатори обећавају да ће овогодишњи фестивал у сваком сегменту бити успјешнији од досадашњих издања.

Директор Нектар ОК феста Дубравко Сувара каже да ће за три дана кроз Тјентиште проћи 30.000 посјетилаца, те да нема града у бившој Југославији одакле нису стигле резервације.

„Проблем нам је недостатак смјештајних капацитета, што показује да ли снагу фестивала или недостатак ове дестинације, јер нам у овом тренутку сигурно треба више од 6.000 смјештајних јединица хотелског типа. У кампу очекујемо више од 2.500 посјетилаца“, рекао је Сувара.

Програм првог дана почео је у 13,00 часова на новом Самер стејџу на базену Националног парка „Сутјеска“, гдје наступају извођачи електронске музике, а наставиће се од 16,00 часова на ОК стејџу у ОК кампу, гдје ће публику забављати бендови Стрејт Џекин и Џастинс Џонсон.

На Мејн стејџу, на стадиону Спортско-рекреативног центра „Сутјеска“ програм попчиње у 19,30 часова наступом групе Маљчики, а Дел Арно бенд ће пред публику изаћи у 20,30. Услиједиће затим наступ Дисциплине кичме, од 22,00 часа и Јосипе Лисац од 23,30.

Љубитељи филмске умјетности уживаће у „ОК синема“ зони, која се и ове године реализује у сарадњи са Операцијом кино и Сарајево филм фестивалом, у оквиру које ће вечерас  бити приказан фим „Sing Street“.

 

Подели

Наши пријатељи

Translate »