ОК ФЕСТ ПРОМОВИШЕ ПРАВЕ ВРИЈЕДНОСТИ

 

ОК фест је посебан фестивал, на фантастичном мјесту уз одличну организацију и сигурно је да ће у будућности конкурисати за фестивал са посебним европским призанањем, рекао је уочи наступа на Тјентишту фронтмен групе „Ван Гог“ Звонимир Ђукић Ђуле.

Он је за орагнизаторе ОК феста рекао да су екипа која вјерује у праве вриједности.

„Ово говорим без додворавања и ласкања. Тешко је организовати овако нешто са свим овим погодностима за посјетиоце. Још од дјетињства нисам видио овако пун камп, а испод ових шатора у кампу се дешава љубав“, рекао је Ђуле.

Он је истакао да га посебно радује што ОК фест његује породичне вриједности

„Видио сам велики број породица на ћебету на трави и задовољство нам је што ћемо свирати пред свим тим људима“, додао је Ђуле.

Начелник општине Фоча Радисав Машић истакао је да је ова локална заједница, на чијем простору се дешава ОК фест, веома задовољна свим оним што чине организатори.

„Општина Фоча је овај фестивал препознала као догађај који доприноси развоју туризма, који је једна од оних грана на коју ми врло озбиљно рачунамо и која за нас има велики значај. Организаторима сва признања, а успјех који су до сада остварили најбоља је гаранција да ће ОК фест живјети“, рекао је Машић.

Он је додао да ће  општина Фоча наставити да у границама својих могућности помаже организацију фестивала.

Другог дана ОК феста, на Тјентишту на главној бини, наступају ТБФ, “Ван Гог” и “Психомодо Поп”, а претходно на ОК стејџу публику ће забављати “Канда, Коџа и Небојша” и “И-плеј”.

Подели

Наши пријатељи

Translate »