Search
Close this search box.

ЗАВРШЕН ШОБОТОВ МЕМОРИЈАЛ: НИКШИЋАНИ ОДБРАНИЛИ ТИТУЛУ

Екипа Ресторан Кастел Никшић побједник је 23. Меморијала у малом фудбалу “Ратко Раде Шобот”, који је одржан на Градском стадиону у Фочи.

У веома узбудљивој финалној утакмици, која је завршена неријешеним резултатом 3:3, Никшићани су након извођења пенала савладали домаћу екипу Ауто-сервис “Шаки” са 7:6, чиме су успјели да одбране титулу освојену прошле године.

Ресторан Кастел је водио 3:0, али се “Шаки”, није предавао и у самом финишу меча успио је да изједначи на 3:3.

Више среће у пенал лутрији имали су Црногорци, па им је заслужено припао побједнички пехар и награда од 1.200 марака, док је поражени финалиста освојио 600 КМ.

Члан побједничке екипе Никола Радуловић каже да је меморијал у Фочи један од бољих турнира на којима су учествовали.

“У финалу нас је дочекала одлична екипа. Могли смо да будемо трагичари, али нас је срећа послужила, па смо поново освојили ову ласкаву титулу. Свака част организаторима и публици”, рекао је Радуловић.

Треће мјесто и награду од 300 марака освојила је екипа Оф роуд Фоча, која је у мечу за треће мјесто била боља од “Ђомикса”.

Награђени су и најбољи појединци турнира- Младен Филиповић је најбољи голман, највише голова – осам, постигао је Радомир Дракул, док је за најбољег играча проглашен члан побједничке екипе Милан Лакчевић.

Турнир је затворио начелник општине Радисав Машић.

“Ово је лијепа манифестација, којом се спортисти Фоче одужују нашм истакнутом спортском раднику и фудбалеру Ратку Раду Шоботу. Овај турнир траје и то је доказ да је добра организација, да млади воле овај турнир и ми смо задовољни што је показана фер-плеј игра”, рекао је Машић.

Предсједник Спортског савеза Фоче Душко Рашевић честитао је финалистима на одличној игри, а захвалио се и свим учесницима и спонзорима.

На теренима са вјештачком травом, уз сениорски, организована су и четири турнира за млађе категорије, на којима је учествовало 40 екипа.

 

Поделите: