Search
Close this search box.

ПОЗИВ НА ДРУГУ КОНФЕРЕНЦИЈУ ЖЕНСКОГ ПРЕДУЗЕТНИШТВА-ЖЕНЕ У ПОСЛОВНОМ СВИЈЕТУ

Привредна комора Републике Српске, Министарство индустрије, енергетике и рударства Републике Српске и Републичка агенција за развој МСП организују „Другу конференцију женског предузетништва у Републици Српској-Жене у пословним свијету“, а која ће бити подржана заједничким програмом Европске Уније, EBRD и Владе Њемачке за локалну самоуправу и економски развој БиХ, EU ProLocal.

Основни циљ конференције је промоција женског предузетништва, охрабрење постојећих и будућих предузетница за нове предузетничке пројекте, те да се кроз размјену искуства унаприједи сарадња жена предузетница у региону.

Програмом конференције је предвиђено одржавање мотивационог предавања, са освртом на проблематику и оснаживање жена у предузетништву, те панел дискусије кроз коју ће се представити искуства предузетница из земље и региона.

У оквиру ове конференције и програма Европске мреже предузетништва одржаће се и билатерални разговори свих регистрованих учесника.

Конференција ће се одржати у петак 28. септембра 2018. године, у Административном центру Владе Републике Српске, Трг Републике Српске 1, Бања Лука са почетком у 9:00 часова.

Учешће на конференцији је бесплатно, а регистрација учешћа је обавезна. Рок за регистрацију је 25. септембар 2018. године путем линка: http://womenentrepreneurship2018.talkb2b.net/

Dnevni red za Konferenciju

 

Поделите: