MAŠIĆ: DEMANTUJEM LAŽI, ZAHTJEVAM POLICIJSKU ISTRAGU

Načelnik Opštine Foča Radisav Mašić demantovao je pisanje pojedinih internet portala odbacujući optužbe koje o njemu prenose kako je rekao „anonimni portali nastali i angažovani u predizbornoj kampanji“.

-Već duže vrijeme anonimna stranica „Foča informer“, angažovana u jeku predizborne kampanje , krajnje primitivno i na sve načine nastoji da me oblati kao načelnika opštine i na najbrutalniji način kalja ugled, nanoseći ogromnu štetu mom moralnom i ljudskom liku-navodi se u demantiju načelnika opštine Foča.

Mašić navodi da je objavljivanjem lažnog, falsifikovanog izvoda iz Unikredit banke o navodnim uplatama na ime načelnika i partije SNSD ova internet stranica počinila krivično djelo, krivotvorenje i falsifikovanje dokumenata.

-Zbog svega ovoga sam zatražio istragu nadležnih institucija koja će pokazati ko se skriva iza ovih nečasnih radnji. Vjerujem da će istražni organi privesti ta lica uskoro pravdi-naveo je Mašić.

Mašić poziva i Unikredit banku da se oglasi i stane u zaštitu svog poslovnog ugleda zbog, kako je naveo, zloupotrebe njezinog imena u fabrikovanju bizarnih neistina.

 

happy wheels