Skip to content

Mašić: Godina bila veoma uspješna, izmirene sve obaveze

Mašić: Godina bila veoma uspješna, izmirene sve obaveze

Načelnik opštine Foča Radisav Mašić izjavio je danas, nakon novogodišnjih prijema za direktore javnih ustanova i predstavnike medija, da je 2019. bila veoma uspješna godina u kojoj su sve obaveze iz opštinskog budžeta redovno izmirivane, tako da se u novu godinu ulazi čistih računa i sa stabilnim poslovanjem.

On je naveo da su svi budžetski korisnici na vrijeme dobijali sredstva i da je opština likvidna.

“Ovo je godina u kojoj smo oko 30 odsto budžetskih sredstava investirali, a osim toga u opštini se investiralo oko 10 miliona maraka dodatnih sredstava, tako da su urađeni veliki pomaci. Ovo je dobar osnov da nastavimo tako i u narednoj godini”, rekao je Mašić.

On je Fočacima poželio srećne novogodišnje i božićne praznike.

“Da budu dobrog zdravlja, da ih prati svaka sreća, da imaju uspjeha u poslu koji rade, a oni koji ne rade da dobiju posao u narednoj godini. Posla će biti jer najavljuju se velike investicije koje će angažovati veći broj radnih mjesta”, poručio je Mašić.

Načelnik Foče je ocijenio da je i u ovoj godini lokalna uprava imala dobru saradnju sa medijima, za koje je naveo da su objektivno i pravovremeno informisali javnost o svim dešavanjima.

Zahvalio se predstavnicima medija kako na afirmativnim pričama, tako i na izvještavanju o svim temama, čime se zajednički doprinosi rješavanju životnih problema građana.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter