Skip to content

ОБАВЈЕШТЕЊЕ – О увиђају у предмету израде техничких услова за изградњу магистралног пута М-18

advanced divider

Обавештавају се власници некретнина на подручју обухвата Урбанистчко-техничких услова за изградњу магистралног пута М-18, Брод на Дрини – Граница БиХ/ЦГ (Хум), да ће дана 25.12.2019. године у 13 часова, на почетку предметног обухвата у Броду на Дрини, на раскрсници магистралног пута М-18 и регионалног пута П457 (на мјесту раскрснице М18 и Улице Херцег Стјепана, у близини аутобуског стајалишта) бити извршен увиђај на лицу мјеста у предмету израде Урбанистчко-техничких услова за изградњу магистралног пута М-18, Брод на Дрини – Граница БиХ/ЦГ (Хум).
Молимо све заинтересоване власнике некретнина да се одаѕову позиву како би били упућени у планирана рјешења за реконструкцију и изградњу магистралног пута М-18 на територији општине Фоча, на дионици Брод на Дрини – граница БиХ/ЦГ (Хум).
Увиђају ће присуствовати представници израђивача наведеног планског документа “УРБИС ЦЕНТАР” д.о.о. Бања Лука, представници Одељења за просторно уређење, стамбено комуналне послове и ЈП “Путеви Републике Српске” д.о.о. Бања Лука.
Цјелокупно обавјештење са бројевима парцела који улазе у обухват планског документа мозете преузети испод.

 

[btn link=”http://www.opstinafoca.rs.ba/wp-content/uploads/2019/12/Obavještenje-II.pdf” color=”red” size=”size-m” target=””]Preuzmite Obavještenje[/btn]

 

 

Вијести

Translate »