Skip to content

OBAVJEŠTENjE – O uviđaju u predmetu izrade tehničkih uslova za izgradnju magistralnog puta M-18

OBAVJEŠTENjE – O uviđaju u predmetu izrade tehničkih uslova za izgradnju magistralnog puta M-18

Obaveštavaju se vlasnici nekretnina na području obuhvata Urbanistčko-tehničkih uslova za izgradnju magistralnog puta M-18, Brod na Drini – Granica BiH/CG (Hum), da će dana 25.12.2019. godine u 13 časova, na početku predmetnog obuhvata u Brodu na Drini, na raskrsnici magistralnog puta M-18 i regionalnog puta P457 (na mjestu raskrsnice M18 i Ulice Herceg Stjepana, u blizini autobuskog stajališta) biti izvršen uviđaj na licu mjesta u predmetu izrade Urbanistčko-tehničkih uslova za izgradnju magistralnog puta M-18, Brod na Drini – Granica BiH/CG (Hum).

Molimo sve zainteresovane vlasnike nekretnina da se odaѕovu pozivu kako bi bili upućeni u planirana rješenja za rekonstrukciju i izgradnju magistralnog puta M-18 na teritoriji opštine Foča, na dionici Brod na Drini – granica BiH/CG (Hum).

Uviđaju će prisustvovati predstavnici izrađivača navedenog planskog dokumenta “URBIS CENTAR” d.o.o. Banja Luka, predstavnici Odeljenja za prostorno uređenje, stambeno komunalne poslove i JP “Putevi Republike Srpske” d.o.o. Banja Luka.

Cjelokupno obavještenje sa brojevima parcela koji ulaze u obuhvat planskog dokumenta mozete preuzeti ispod. 

[btn link=”http://www.opstinafoca.rs.ba/wp-content/uploads/2019/12/Obavještenje-II.pdf” color=”red” size=”size-m” target=””]Preuzmite Obavještenje[/btn]

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter