Search
Close this search box.

42. Међународни сајам туризма у Београду 2020

Међународни сајам туризма у Београду које се одржава сваке године у фебруару је најпосећенији сајам туризма у региону и један од најзначајнијих догађаја за представнике туристичке привреде. Пројектом је предвиђено заједничко представљање туристичких потенцијала и атракција општина Плужине и Фоче током 2020. и 2021. године.

На 42. Међународном сајму туризма у Београду који је одржан у периоду од 20-23. фебруара 2020. године под слоганом “Пут под ноге”, Општине Плужине и Фоча су заједничким наступом привукле значајну пажњу високих званичника, представника туристичке привреде, медија, као и бројних заинтересованих љубитеља авантуре и активног туризма. Сви посјетиоци штанда су имали прилике да се детаљније упознају са целокупном туристичком понудом двије општине, као и активностима и очекиваним резултатима пројекта који се спроводи са циљем развоја и промоције прекограничног подручја као јединствене дестинације за активни туризам.

Детаљније:

Општине Плужине и Фоча представиле заједнички пројекат ”Туризам, Адреналин и Рафтинг Авантура (Т.А.Р.А)” на Сајму туризма у Београду

Поделите: