Search
Close this search box.

Кајакинг авантура у Плужинама и Фочи

Финансира Европска унија

Са великим задовољством вас обавијештавамо да је Општина Плужине кроз пројекат „Туризам, Адреналин и Рафтинг Авантура (Т.А.Р.А.) који финасира Европска унија набавила десет кајака за мирне и брзе воде са пратећом опремом. Кајакинг је атрактиван туристички производ којим се промовишу туристички потенцијали Општине Плужине и Општине Фоча. Кајакинг на Пивском језеру биће сјајно искуство за туристе који воле лагану вожњу кајацима, док љубитељи адреналинског ужитка имају могућност да каyакинг авантуру доживе на брзим водама ријека Пиве и Таре.

Вожња кајака је несвакидашњи и оригиналан начин да се открију скривене обале Пивског језера, ријеке Пиве и Таре, да се истраже рјечне плаже, рукавци, пећине и околни дивљи свет. Уживаћете у сваком завеслају – у отпору воде, напору тијела и мирису свјежине. То је сјајан начин да се приближите природи и сагледате свијет око себе, тихо се крећући кроз ушушкане пејзаже и посматрајући призоре које многи људи никада неће уживо видјети.

Пројекат „Туризам, Адреналин и Рафтинг Авантура (Т.А.Р.А.)“ спроводе Општина Плужине и Општина Фоча, у сарадњи са Парком природе „Пива“ и Туристичком организацијом Општине Фоча, а финансира га Европска унија у оквиру програма прекограничне сарадње ЦБЦ БиХ-ЦГ.

 Фото Шкиљевић Жељко

advanced divider

Фото Предраг Вуцковић





Поделите: