Search
Close this search box.

ИНФОРМАЦИЈА О ДОСТАВЉАЊУ УВЈЕРЕЊА О ДОДЈЕЛИ МАНДАТА ОДБОРНИКА У СКУПШТИНИ ОПШТИНЕ ФОЧА

ОПШТИНА  ФОЧА

СКУПШТИНА  ОПШТИНЕ  ФОЧА

Секретар  Скупштине  Општине  Фоча

Фоча, 23. децембра 2020. године

 

И Н Ф О Р М А Ц И Ј А 

О  ДОСТАВЉАЊУ  УВЈЕРЕЊА  О  ДОДЈЕЛИ  МАНДАТА ОДБОРНИКА

У  СКУПШТИНИ  ОПШТИНЕ  ФОЧА

           

У сриједу, дана 23. децембра 2020. године, у просторијама Општинске управе Општине Фоча, у сали друштвено – политичких организација, са почетком у 11,00 часова, одржан је састанак на коме су, након Локалних избора 2020. године, изабраним одборницима у новом, осмом сазиву Скупштине Општине Фоча, у мандату 2020 – 2024. године, уручена појединачна увјерења Централне изборне комисије Босне и Херцеговине о избору и додјели мандата одборника у Скупштину Општине Фоча.

У присуству предсједника Скупштине Општине Фоча, Изета Спахића, са сарадницима, изабраним одборницима су уручена појединачна увјерења о избору за одборнике у Скупштину Општине Фоча на Локалним изборима 2020. године, са одговарајућом пратећом документацијом.

Изабрани одборници су упознати да су дужни да се у року од седам дана изјасне о прихватању додијељеног мандата, у форми посебне Изјаве о прихватању / одбијању мандата.

Такође, изабраним одборницима је достављено Упутство о изгледу и начину испуњавања обрасца изјаве о имовинском стању, са пратећим обрасцима, уз напомену да су дужни да ову изјаву доставе Централној изборној комисији Босне и Херцеговине, у року од 30 дана од дана објаве овјере мандата у „Службеном гласнику БиХ“.

                                                                                                                                                        СЕКРЕТАР

СКУПШТИНЕ  ОПШТИНЕ

                                                                                                                                            Бранимир  Радовић

 

 

 

Поделите: