Search
Close this search box.

Инфо пулт за евидентирање учесника у рафтингу у Фочи стављен у функцију

Финансира Европска унија

Са великим задовољством вас обавијештавамо да је захваљујући подршци Европске уније инфо пулт за евидентирање посјетилаца – учесника који долазе на рафтинг у општину Фоча стављен у функцију.

На раније изграђеном објекту који се налази на 4. километру новог пута десном обалом Таре, у селу Хум, завршено је постављање сета соларних панела чиме је омогућено напајање електричном енергијом и несметано функционисање објекта.

Овај објекат има првенствено функцију евидентирања посјетилаца- учесника у рафтинг туризму, али и других туриста који долазе у посјету овом атрактивном подручју. На инфо пулту ће сви посјетиоци моћи да добију потребне информације везане како за рафтинг туризам, тако и за видиковце у тој области, за друге атракције на подручју општине Фоча, укључујући и информације о смјештају, гастрономској понуди, културно-историјском наслијеђу и слично.

Постављање соларног сета на инфо пулт за евидентирање посјетилаца – учесника који долазе на рафтинг у општину Фоча је једна у низу од активности пројекта ”Туризам, Адреналин и Рафтинг Авантура (Т.А.Р.А)” који спроводе Општине Плужине и Фоча, у сарадњи са Парк Природе Пива и Туристичком организацијом општине Фоча, а финансира Европска унија у Босни и Херцеговини у оквиру Програма прекограничне сарадње ЦБЦ БиХ-МНЕ.

advanced divider




Поделите: