Search
Close this search box.

Припреме за седми „Нектар ОК Фест“ састанак са начелником општине

Након више од годину дана, епидемиолошка и здравствена слика у земљи и регији даје могућност организаторима „Нектар ОК Феста“ да младе из цијелог региона поново окупе у јединствени амбијент најстаријег националног парка у БиХ, уз поштовање свих епидемиолошких мјера које су на снази.

Све своје расположиве капацитете и инфраструктуру у организацији најмасовнијег фестивала у овом дијелу Европе понудиће Општина Фоча и НП „Сутјеска“, истакнуто је на данашњем састанку организатора, локалне управе и надлежних установа.

„Нектар ОК Фест” једна је од најбољих туристичких промоција Сутјеске, Фоче као и цијеле Републике Српске. Стављањем свих расположивих капацитета у функцију подршку организацији пружиће Општина Фоча.

 

-У пуном капацитету са свим нашим службама пружамо подршку организацији фестивала. Општина Фоча има вишеструку корист од фестивала, велика је промоција Фоче, Сутјеске и свих туристичких потенцијала на овом простору. Ове године Туристичка организација имаће прилику за промоцију промотивног материјала, а ја позивам све заинтересоване људе који желе или да зараде или да пласирају своје производе током одржавања фестивала да се јаве организаторима, посебно наше угоститеље-рекао је начелник општине Милан Вукадиновић.

Добре забаве на Тјентишту овог љета засигурно неће недостајати. За најбољу атмосферу и повратак у дуго ишчекивану „нормалност“ биће задужени: Ван Гог , Бајага и инструктори , Хладно пиво , Горан Баре и Мајке, Зостер , Дарко Рундек и  екипа , Бркови,  ТБФ , Канда, Коџа и Небојша , Буч Кесиди , М.О.Р.Т. , Мореуз , чији се наступи током три фестивалска дана очекују на главноj бини.

И ове године за највјернију публику, ОК кампере, припремљен је посебан програм на њима омиљеној бини у ОК кампу.

За незаборавне наступе и сјајну енергију дневних наступа, који овај фестивал чине другачијим од других, задужени су: Ритам нереда – Лав Хантерс – Мортал Комбат – Ху Си – Атеист Реп – Марчело и Напети квинтет.

 

Поделите: