Search
Close this search box.

Отворен Други јавни позив за избор корисника станова у згради за младе брачне парове до 25. марта

Општина Фоча расписала је Други јавни позив младим брачним паровима за куповину стана у згради за младе брачне парове, с циљем рјешавања њиховог стамбеног питања по повољнијим условима од тржишних.

Од 25. јануара расписан је Други јавни позив за подношење пријава за избор корисника за куповину стана у вишепородичном стамбеном објекту за младе брачне парове у насељу Доње Поље у Фочи од стране начелника Милана Вукадиновића, а пријавни формулар са осталом потребном документацијом може се поднијети до 25. марта.

У прилогу можете преузети комплетан текст јавног позива, гдје можете прочитати начин подношења пријава и конкурсну процедуру.

Цијена становања дефинисана је одлуком Скупштине општине Фоча и износи 1.350 КМ по метру квадратном.

Други јавни позив отворен је до 25.03.2023.године, а по потреби се може продужити трајање конкурса због недовољног броја пријављених са новим роком.

Све информације у вези са Јавним позивом могу се добити у Одјељењу за општу управу, тел. 058/210-415, Одјељењу за просторно уређење и стамбено-комуналне послове,  тел. 058/220-080, као и Кабинету начелника општине Фоча. тел. 058/210-134.



Други јавни позив за подношење захтјева за куповину стана у вишепородичном стамбеном објекту за младе брачне парове у насељу Доње Поље у Фочи – Преузмите

Поделите: