Search
Close this search box.

Министар правде у радној посјети општини Фоче

Министар правде Републике Српске, Милош Букејловић боравио је у радној посјети општини Фоча, гдје је разговарао са начелником општине Миланом Вукадиновићем и његовим сараданицима o стању у установама на територији општине, као и потенцијалном додјељивању објеката који се воде у власништу РС.

Начелник Вукадиновић је истакао да од Владе очекује да им препише земљиште и објекат који се води на њој, а све у циљу реализације пројекта изградње дома за старија лица.

– Идеја је да се на законски начин, у сарадњи са релевантним институцијама, отпочне реализација овог заједничког пројекта општине Фоча и Владе Републике Српске – рекао је Вукадиновић.

Саговорници су се усагласили да је све видљивија потреба за јаком сарадњом републичких и локалних институција, јер се само у партнерском односу могу реализовати предвиђени планови и пројекти.

Министар Букелић је сагласан са начелником, да су приоритети за развој ове локалне заједнице побољшање путне комуникације, тачније изградњу пута Брод на Дрини – Шћепан Поље и саобраћајнице према Требињу, при чему неће изостати подршка Владе.

 

 

Поделите: