Search
Close this search box.

Пријем за овогодишњег добитника Светосавске награде Душка Крсмановића

Начелник општине Милан Вукадиновић уприличио је пријем за Душка Крсмановића, овогодишњег добитника Светосавске награде у области основног васпитања и образовања у школској 2022/2023. години.

На свечаној манифестацији „Наши учитељи” која је одржана у Бања Луци, међу наставницима, стручним сарадницима и школским библиотекарима у основним школама награђено је њих 24 међу којима и Крсмановић.

– Поносан сам што је и ове године једна од Светосавских награда дошла у нашу школу, што потврђује континуиран квалитет и успјешан рад наших просвјетних радника. Надам се да ће ову врсту среће и једно од највећих признајања доживјети и остали просвјетни радници из других школа у наредним годинама, јер успјех је само мотив за стварање добрих дјела  – рекао је Вукадиновић.

Министарство просвјете и културе Републике Српске, наградило је 40 истакнутих наставника основних и средњих школа, стручних сарадника, библиотекара и васпитача за постигнуте изузетне резултате у области васпитања и образовања дјеце и ученика и допринос квалитетнијем васпитању и образовању у Српској у школској 2022/2023. години.

Поделите: