Одржан састанак са руководством Удружења пензионера општине Фоча

Начелник општине Милан Вукадиновић одржао је радни састанак са руководством Удружења пензионера општине Фоча, на коме се разговарало о раду Удружења, као и постигнутим резултатима током прошле године.

Представници пензионера упознали су начелника о раду и резултатима овог Удружења у протеклом периоду као и планираним активностима, а посебно су истакли да би им било значајно да се Удружење пензионера  прогласи удружењем од општег интереса општине Фоча, са чиме је сагласан и начелник.

„Најстарија популација својим преданим и транспарентним радом заслужује помоћ општине и ми ћемо и даље наставити помагати активности, првенствено тако што ће буџетска средства у наредној години, умјесто досадашњих 40.000 КМ бити повећана на 60.000 КМ“, рекао је начелник.

Начелник Вукадиновић се захвалио пензионерима на њиховој посјети и посебно нагласио да цијени све оно што раде за своје чланове, те ће и у будућности имати подршку за све своје пројекте и планиране активности, што је и договорено на радном састанку.

Подели

Наши пријатељи

Translate »