JOSIPA LISAC, DISCIPLINA KIČME I DEL ARNO BEND OTVARAJU OK FEST

Nastupom Del Arno benda, Discipline kičme i Josipe Lisac, na Tjentištu počinje Četvrti Nektar OK fest, na kojem će za tri dana na tri bine nastupiti 25 poznatih muzičkih bendova i di-džejeva iz zemalja regiona.

„Publika može da očekuje festivalsku set listu hitova Discipline Kičme , koja će se razlikovati od uobičajene koncertne“, najavio je nastup Discipline kičme njen frontmen Dušan Kojić Koja.

Organizatori obećavaju da će ovogodišnji festival u svakom segmentu biti uspješniji od dosadašnjih izdanja.

Direktor Nektar OK festa Dubravko Suvara kaže da će za tri dana kroz Tjentište proći 30.000 posjetilaca, te da nema grada u bivšoj Jugoslaviji odakle nisu stigle rezervacije.

„Problem nam je nedostatak smještajnih kapaciteta, što pokazuje da li snagu festivala ili nedostatak ove destinacije, jer nam u ovom trenutku sigurno treba više od 6.000 smještajnih jedinica hotelskog tipa. U kampu očekujemo više od 2.500 posjetilaca“, rekao je Suvara.

Program prvog dana počeo je u 13,00 časova na novom Samer stejdžu na bazenu Nacionalnog parka „Sutjeska“, gdje nastupaju izvođači elektronske muzike, a nastaviće se od 16,00 časova na OK stejdžu u OK kampu, gdje će publiku zabavljati bendovi Strejt Džekin i Džastins Džonson.

Na Mejn stejdžu, na stadionu Sportsko-rekreativnog centra „Sutjeska“ program popčinje u 19,30 časova nastupom grupe Maljčiki, a Del Arno bend će pred publiku izaći u 20,30. Uslijediće zatim nastup Discipline kičme, od 22,00 časa i Josipe Lisac od 23,30.

Ljubitelji filmske umjetnosti uživaće u „OK sinema“ zoni, koja se i ove godine realizuje u saradnji sa Operacijom kino i Sarajevo film festivalom, u okviru koje će večeras  biti prikazan fim „Sing Street“.

 

happy wheels