Search
Close this search box.

МАШИЋ: ДЕМАНТУЈЕМ ЛАЖИ, ЗАХТЈЕВАМ ПОЛИЦИЈСКУ ИСТРАГУ

Начелник Општине Фоча Радисав Машић демантовао је писање појединих интернет портала одбацујући оптужбе које о њему преносе како је рекао „анонимни портали настали и ангажовани у предизборној кампањи“.

-Већ дуже вријеме анонимна страница „Фоча информер“, ангажована у јеку предизборне кампање , крајње примитивно и на све начине настоји да ме облати као начелника општине и на најбруталнији начин каља углед, наносећи огромну штету мом моралном и људском лику-наводи се у демантију начелника општине Фоча.

Машић наводи да је објављивањем лажног, фалсификованог извода из Уникредит банке о наводним уплатама на име начелника и партије СНСД ова интернет страница починила кривично дјело, кривотворење и фалсификовање докумената.

-Због свега овога сам затражио истрагу надлежних институција која ће показати ко се скрива иза ових нечасних радњи. Вјерујем да ће истражни органи привести та лица ускоро правди-навео је Машић.

Машић позива и Уникредит банку да се огласи и стане у заштиту свог пословног угледа због, како је навео, злоупотребе њезиног имена у фабриковању бизарних неистина.

 

Поделите: